Ajankohtaista

Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan sähköpostitse jäsenkirjeillä sekä tiedotteilla.  Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat vastaanottaa yhdistyksen toimittamia jäsenkirjeitä sekä muita jäsenille tarkoitettuja tiedotteita varmista, että yhdistyksellä on käytössään voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Tiedon sähköpostiosoitteestasi voit lähettää yhdistykselle osoitteeseen autisminkirjo(at)outlook.fi. Jos haluat peruuttaa yhdistyksen sähköpostijakelujen vastaanottamisen, ilmoita asiasta emt. yhdistyksen sähköpostiin.


Päivitys 5.5 2022: Perinteinen perhepäivä Oulun Hietasaaren Ponipihalla 28.5 2022!

Katso perhepäivän tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumisohjet tapahtuman omalta sivulta, linkki alla:

Perhepäivä 28.5 2022

Päivitys 27.4 2022: Muhos / Nepsy-lasten vanhempien vertaisryhmä.

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n ja Oulun seudun ADHD-yhdistyksen yhteistyössä järjestämä Nepsy-lasten vanhempien vertaisryhmä Muhoksella kokoontuu touko- ja kesäkuussa 2022. Katso lisätiedot ryhmän sivulta, linkki alla.

Nepsy-lasten vanhempien ryhmä/Muhos

Päivitys 18.4 2022: Oulu; alaikäisten autismikirjon nuorten toiminnallinen ryhmä

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n alaikäisten autismikirjon nuorten toiminnallinen ryhmä kokoontuu keilailun parissa 24 24.4 2022. Katso lisätiedot ja ohjeet ryhmän sivulta, linkki alla.

Alaikäisten toiminnallinen ryhmä

Päivityksiä 7.4 2022:

Sivustolle päivitetty yhdistyksen hallituksen jäsenet, lisätty päävalikkoon uusi ”Äänestys- ja vaalijärjestys” -alisivu. Lisäksi päivitetty Oulun autismikirjon aikuisten vertaistukiryhmän loppukevään aikataulu ryhmän omalle sivulle sekä kalenteriin.


Päivitys 5.3 2022: Yhdistyksen vuosikokous 2022.

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry:n vuosikokous järjestetään tiistaina 15.3.2022 kello 18:00. Katso tarkemmat tiedot ja esityslista alla olevasta linkistä!

Vuosikokous 2022

Päivitys 1.3. 2022: Oulu/ Tulossa autismikirjon ihmisten taidepaja Kumppanuuskeskuksen tiloissa!

Ilmainen ja kaikille autismikirjon henkilöille avoin taidepaja järjestetään Kumppanuuskeskuksen tiloissa 18.3. ja 21.3. Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä!

Taidepajan lisätiedot

Päivitys 1.3.2022: Oulun autismikirjon aikuisten vertaistukiryhmän tapaamisten aikataulu keväälle 2022

Oulun autismikirjon aikuisten vertaistukiryhmän tapaamisten aikataulu keväälle 2022 näkyvillä ryhmän sivulla, linkki alla!

Oulun autismikirjon aikuisten ryhmä

Ville Salminen valittiin Autismiliiton vuoden vapaaehtoiseksi 2021!

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry:n puheenjohtaja Ville Salminen on valittu tänä vuonna Autismiliiton Vuoden vapaaehtoiseksi. Valinnan perusteena Autismiliiton hallituksella oli, että Ville on ahkeralla vapaaehtoistyöllään elvyttänyt Pohjois-Suomen autismin kirjon yhdistyksen toiminnan ja yhdistyksen toiminnan jatkuvuus on turvattu vaikeiden vuosien jälkeen. Lämpimät onnittelut Ville!

Ville Salminen

Lue Villen haastattelu Autismiliiton verkkosivuilta alla olevasta linkistä!

Villen haastattelu (autismiliitto.fi)