Ajankohtaista


Päivitys 13.11: Kauneimmat joululaulut 7.12!

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry ja Oulun ev.lut. seurakunnat järjestävät yhteistyössä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden ti 7.12. klo 18.00 Oulujoen pappilassa. Säestyksestä vastaavat Esa Rättyä ja Jani Prittinen.

Ilmoittautuminen ja mahdolliset allergiat 1.12. mennessä osoitteeseen autisminkirjo[at]outlook.com tarjoilujen järjestämistä varten.

Lämpimästi tervetuloa! 

❤️

Päivitys 13.11: Keskusteluilta Muhoksella 23.11!

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry järjestää yhteistyössä yhdistyksen Muhoksen vanhempien vertaistukiryhmän kanssa info- ja keskusteluillan Muhoksen Kirkonkylän koululla TI 23.11. klo 17.30-19.30.

Illan teemana on adhd-oireinen ja autismikirjon lapsi koulumaailmassa. Puhujina kokemusasiantuntijoita, Autismiliiton Marjo Häyry sekä Adhd-liiton Piia Haukilahti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet! Tilaisuus on maksuton.
(Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa kahvia lisukkeineen, tarjoilun järjestää Muhoksen Kirkonkylän koulun vanhemmat ry.) 


Päivitys 12.10: Yläkouluikäisten tyttöjen ryhmän kokoontumiset

Yläkouluikäisten tyttöjen ryhmän kokoontumiset syksylle 2021 on nyt päivitetty. Katso tiedot ryhmän sivulta, linkki alla!

Yläkouluikäisten tyttöjen ryhmä

Päivitys 5.10: Huomio MUHOS!

Muhoksen neurokirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmä jatkaa tapaamisia lokakuussa 2021! Katso tarkemmat tiedot ryhmän sivulta johon linkki alla!

Muhos, neurokirjon lasten vanhempien ryhmä

Päivitys 5.10: Oulu, autismikirjon alaikäisten nuorten toiminnallinen ryhmä 2. tapaaminen: Pakohuone!


Autismikirjon alaikäisten nuorten toiminnallisen ryhmän toinen kerta on Pakohuoneen selvittäminen sunnuntaina 31.10.2021 kello 15:30. Katso lisätiedot ja ohjeet ryhmän omalta sivulta, linkki alla.

Oulu, alaikäisten nuorten ryhmä

Oulun autismikirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmän kokoontumiset, syksy 2021

Autismikirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmän tapaamisten aikataulu syksylle 2021 on nyt valmis. Ryhmän kokoontumisien aikataulun löydät ryhmäkohtaiselta sivulta ja kalenterista.

Oulun autismikirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmä

Oulun autismikirjon aikuisten ryhmän syksyn 2021 aikataulu.

Oulun autismikirjon aikuisten vertaistukiryhmän tapaamisten aikataulu syksylle 2021 on nyt valmis. Ryhmän kokoontumisien aikataulun löydät ryhmäkohtaiselta sivulta ja kalenterista.

Oulun autismikirjon aikuisten ryhmä

UPEA MAHDOLLISUUS AUTISMIKOIRAKOULUTUKSESTA HAAVEILEVALLE

Autismismikoira ry

Autismikoirakoulutus järjestetään Oulussa 2022 ja Lapin autismikirjo ry avustaa myös Pohjois-Suomen autismin kirjo ry:n jäseniä kurssimaksussa! NYT Haetaan tammikuussa 2022 alkavalle autismikoirakurssille perheitä, joissa on yhdellä tai useammalla lapsella autismin kirjon diagnoosi/epäily ja perheessä on koira tai perheeseen ollaan hankkimassa koiraa.

Lue lisää autismikoira koulutuksesta


Yhdistyksen jäsenet huomio! Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan sähköpostitse jäsenkirjeillä sekä tiedotteilla.  Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat vastaanottaa yhdistyksen toimittamia jäsenkirjeitä sekä muita jäsenille tarkoitettuja tiedotteita varmista, että yhdistyksellä on käytössään voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Tiedon sähköpostiosoitteestasi voit lähettää yhdistykselle osoitteeseen autisminkirjo(at)outlook.fi. Jos haluat peruuttaa yhdistyksen jakelujen vastaanottamisen, ilmoita asiasta emt. yhdistyksen sähköpostiin.