Ajankohtaista

Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan sähköpostitse jäsenkirjeillä sekä tiedotteilla.  Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat vastaanottaa yhdistyksen toimittamia jäsenkirjeitä sekä muita jäsenille tarkoitettuja tiedotteita varmista, että yhdistyksellä on käytössään voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Tiedon sähköpostiosoitteestasi voit lähettää yhdistykselle osoitteeseen autisminkirjo(at)outlook.fi. Jos haluat peruuttaa yhdistyksen sähköpostijakelujen vastaanottamisen, ilmoita asiasta emt. yhdistyksen sähköpostiin.

Perhepäivä Ruskotunturilla 2024

Perhepäivä Ruskotunturilla on Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n laskiaissunnuntain mäenlaskutapahtuma. Vuonna 2024 laskiaissunnuntai osoittautui niin kylmäksi, että tapahtumaa jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan. Myöhempi ajankohta on siis sunnuntaina 24.3.2024.

Lue lisää


Maaliskuun taidepajat

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry järjestää vuoden 2024 maaliskuussa kaksi taidepajaa kaikenikäisille autismikirjon ihmisille ja ihmisille joiden elämässä autismi on jollain tapaa läsnä.

Lue lisää


Yhdistyksen vuosikokous 2024

Vuosikokous järjestetään keskiviikkona 13.3.2024 kello 18:00 Oulun Kumppanuuskeskuksessa (Kansankatu 53). Kumppanuuskeskukselta on varattu kokousta varten Asema-kokoustila.

Lue lisää


Yhdistyksen vuosi käyntiin uudella ilmeellä

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n vanha logo on palvellut meitä hyvin jo usean vuoden ajan. Yhdistys ja sen tarpeet kuitenkin muuttuvat, samoin maailma ympärillämme. Koimme että logon olisi hyvä heijastaa uudistunutta yhdistystä ja toimintaympäristöä.

Lue lisää


Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen

Päivitys 27.12 2023: Perhepäivä Superparkissa 20.1.2024


Päivitys 15.7 2023: Perhepäivä Seikkailupuisto Huikiassa 5.8 2023

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen


Päivitys 21.5 2023: Perhepäivä Ponipihalla 27.5.2023 kello 14-18

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n perinteinen kevätkauden päätös 27. toimintaansa uudistaneella Hietasaaren Ponipihalla. Perhepäivä Ponipihalla on yhdistyksen jäsenille suunnattu perhetapahtuma jossa on toimintaa koko perheelle.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen


Päivityksiä 19.4 2023

 • Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n alaikäisten autismikirjon nuorten toiminnallinen ryhmä kokoontuu seinäkiipeilyn merkeissä Oulun Kiipeilykeskukseen sunnuntaina 30.4. Lisätiedot ja ilmoittautuminen ryhmän omalla sivulla.
 • Yhdistyksen Instagram tili linkkiosoite päivitetty.
 • Yhdistyksen hallituksen jäsenlistaa täydennetty.

Päivityksiä 23.3. 2023

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n alaikäisten autismikirjon nuorten toiminnallinen ryhmä kokoontuu museo- ja tiedekeskus Luupin Dinosaurusnäyttelyssä, sunnuntaina 26.3. kello 12.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ryhmän omalla sivulla


Päivityksiä 17.2. 2023:

 • Lisätty Muhoksen nepsylasten vanhempien vertaisryhmä kokoontumisajat keväälle 2023
 • Lisätty ilmoitus Oulun alaikäisten autismikirjon nuorten toiminnallisen ryhmän kokoontumisesta biljardin pelaamiseen 25.2

Tiedot löytyvät ko. ryhmien omilta sivuilta ”vertaistukiryhmät valikon alta”


Päivityksiä 9.1.2023:

Sivustolle tehty päivityksiä seuraavien ryhmien kokoontumis-aikoihin keväälle 2023 (Tiedot lisätty ryhmien omille sivuille):

 • Oulu/ Autismikirjon lasten vanhempien ryhmä
 • Oulu/ Autismikirjon aikuisten ryhmä
 • Oulu/ Autismikirjon alaikäisten nuorten toiminnallinen ryhmä
 • LIMINKA/ Neurokirjon lasten vanhempien ryhmä
 • Vertaistukiryhmät valikon alle lisätty uusi ryhmä: Autismikirjon pelikerho/OULU ja ko. sivulle lisätty tiedot kerhon toiminnasta
 • Lisäksi lisätty tieto yhdistyksen tulevan maaliskuun Vuosikokouksesta