Ajankohtaista


Oulu, alaikäisten nuorten toiminnallinen ryhmä: Megazone!


Autismikirjon alaikäisten nuorten toiminnallisen ryhmän avauskerta on Megazone-ottelu Oulun Pelibunkkerin tiloissa lauantaina 25.9. kello 14. Lue lisää tapahtumasta ryhmän omalta sivulta.

Oulu, alaikäisten nuorten ryhmä

Oulun autismikirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmän kokoontumiset, syksy 2021

Autismikirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmän tapaamisten aikataulu syksylle 2021 on nyt valmis. Ryhmän kokoontumisien aikataulun löydät ryhmäkohtaiselta sivulta ja kalenterista.

Oulun autismikirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmä

Oulun autismikirjon aikuisten ryhmän syksyn 2021 aikataulu.

Oulun autismikirjon aikuisten vertaistukiryhmän tapaamisten aikataulu syksylle 2021 on nyt valmis. Ryhmän kokoontumisien aikataulun löydät ryhmäkohtaiselta sivulta ja kalenterista.

Oulun autismikirjon aikuisten ryhmä

UPEA MAHDOLLISUUS AUTISMIKOIRAKOULUTUKSESTA HAAVEILEVALLE

Autismismikoira ry

Autismikoirakoulutus järjestetään Oulussa 2022 ja Lapin autismikirjo ry avustaa myös Pohjois-Suomen autismin kirjo ry:n jäseniä kurssimaksussa! NYT Haetaan tammikuussa 2022 alkavalle autismikoirakurssille perheitä, joissa on yhdellä tai useammalla lapsella autismin kirjon diagnoosi/epäily ja perheessä on koira tai perheeseen ollaan hankkimassa koiraa.

Lue lisää autismikoira koulutuksesta


Yhdistyksen jäsenet huomio! Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan sähköpostitse jäsenkirjeillä sekä tiedotteilla.  Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat vastaanottaa yhdistyksen toimittamia jäsenkirjeitä sekä muita jäsenille tarkoitettuja tiedotteita varmista, että yhdistyksellä on käytössään voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Tiedon sähköpostiosoitteestasi voit lähettää yhdistykselle osoitteeseen autisminkirjo(at)outlook.fi. Jos haluat peruuttaa yhdistyksen jakelujen vastaanottamisen, ilmoita asiasta emt. yhdistyksen sähköpostiin.