Perhepäivä Superparkissa 20.1.2024

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n Perhepäivä Superparkissa tapahtuu, Oulun Limingantullin Superparkin tiloissa, lauantaina 20.1.2024 kello 9-11.

Tapahtuma on perhetapahtuma, jossa lapset osallistuvat Superparkin aktiviteetteihin vanhempiensa valvonnassa. Superparkkiin on varattu yhdistykselle yksityisaika kello 9-11, jonka päättyessä lapset perheineen saavat jatkaa aktiviteettien parissa puiston kaikille avoimella ajalla.

Tapahtumaa isännöi yhdistyksen puheenjohtaja Ville Salminen, mutta muuten vanhemmat ovat tapahtumassa vastuussa lapsistaan. Yhdistyksellä ei ole vakuutuksia lapsia varten, joten huoltajien tulee tarvittaessa pitää huoli, lastensa hyvinvoinnin lisäksi, vakuutusturvasta.

Tapahtumaan mahtuu 70 autismikirjon lasta vanhempiensa seurassa.

Jokaiselle tapahtumaan ilmoitetulle lapselle varataan aktiiviranneke Superparkiin. Jokaiselle mukana tulevalle aikuiselle varataan valvoja-ranneke, jolla ei ole lupa osallistua Superparkin aktiviteetteihin, mutta joka ei vähennä sisäänmahtuvien lasten kiintiötä.

Tapahtuma on maksuton osallistujille. Yhdistyksen jäsenyys suotavaa, muttei pakollista.

Yhdistys ei tarjoa evästystä Superparkissa. Superparkin kahvio aukeaa yksityisajan päättyessä (klo 11). Vanhempien on siis huolehdittava lasten ravinnosta.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka päätyy perjantaina 12.1.2024, jonka jälkeen Superpark haluaa tiedon osallistujien määrästä. Sitova ilmoittautuminen tehdään alla mainittuun verkkolomakkeeseen.

Ilmoittautuminen