Perhepäivä Seikkailupuisto Huikiassa 5.8.2023 klo 10:00

Seikkaulupuisto Huikiassa järjestettävä tapahtuma on perhetapahtuma, jossa autismikirjon lapset ja nuoret kiipeilevät vanhempiensa valvonnassa. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla alaikäisellä tulee olla huoltaja, joka on vastuussa lapsesta. Alle 11 -vuotiaalla tulee olla vastuullinen aikuinen mukana kiipeilyssä, muuten huoltajan osallistuminen kiipeilyyn on vapaavalintaista. Yhdistyksellä ei ole vakuutuksia tapaturmien tai muiden onnettomuuksien suhteen, joten huoltajan tulee huolehtia niistä etukäteen jos siihen on tarvetta.

Yhdistyksen puolelta tapahtuma alkaa kello 10 tunnin pituisella yksityisajalla, jolloin radalla ei ole yhdistyksen ulkopuolisia henkilöitä. Ensimmäisen tunnin aikana pyritään saamaan osallistujille valjaat päälle, hanskat käteen, sekä radan turvallisuusohjeet käytyä läpi. Tunnin aikana kerkeää myös kiipeillä radalla. Ensimmäisen tunnin jälkeen radoille päästetään myös yhdistyksen ulkopuolisia henkilöitä.

Jokaiselle kiipeilyyn ilmoittautuneelle varataan pääsy Seikkailupuisto Huikian kaikille radoille. Kiipeilyn seuraaminen maan pinnalta on ilmaista, eikä vaadi erityistä ilmoittautumista. Alle 14 -vuotiaalla tulee kuitenkin olla vastuullinen huoltaja seuraamassa kiipeilyä joko kanssakiipeilijänä tai maanpinnalta seuraten. Pituusraja kantoradoille 90cm ja latvaradoille noin 125cm. Vastuullinen vanhempi, arvioi lapsensa suorituskyvyn.

Tapahtumasta kerätään omavastuuta 5 €/ kiipeilijä. Tämän lähinnä nimellisen omavastuun tarkoitus on varmistaa, että tapahtumaan ilmoittautuvat saapuvat paikalle.Seikkailupuisto Huikiassa on puistokahvila josta saa omakustanteisesti pikkupurtavaa. Lisäksi paikka on Raksilan markettien välittömässä läheisyydessä. Yhdistyksen puolelta tapahtumaan ei ole varattu evästä.

Tapahtumassa on säävaraus, eli tapahtuma voidaan peruttaa esimerkiksi ukkosmyrskyn takia. Lisäksi tapahtuma voidaan peruuttaa muun pakottavan syyn takia, jolloin ennakkomaksut maksetaan takaisin ilmoittautuneille.

Ilmoittautuneille pyritään lähettämään sähköpostiin tarkempaa tietoa tapahtumasta, tai tieto mahdollisesta peruuntumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisaika tapahtumaan päättyy perjantaina 28.7.2023 kello 12. Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse autisminkirjo[at]outlook.com

Ilmoittautuminen Huikiaan