Jäseneksi liittyminen


Pohjois-Suomen Autismikirjo ry on Autismiliiton jäsenyhdistys ja yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Autismiliiton verkkosivuilla olevalla sähköisellä jäsenhakemuslomakkeella. Linkin jäsenhakemukseen löydät tämän sivun alaosasta.


Jäsenedut

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n jäseneksi liittymällä saat Autismiliiton toimittaman Autismi-lehden 4 kertaa vuodessa ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin vertaistukiryhmiin ja harrastetapahtumiin. Lisäksi yhdistyksen jäsenet voivat käydä ilmaiseksi:

-Uimassa yhden kerran viikossa Raatin , Raksilan tai Jatulin uimahalleissa tai

-Kuntoilemassa yhden kerran viikossa Raatin tai Raksilan kuntosalilla tai

-Pelaamassa sulkapalloa yhden kerran viikossa Raatissa.

Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan sähköpostitse jäsenkirjeillä ja -tiedotteilla. Huom! Mikäli olet yhdistyksen jäsen ja haluat vastaanottaa yhdistyksen lähettämia jäsenkirjeitä sekä muita jäsenille tarkoitettuja tiedotteita varmista, että yhdistyksellä on käytössään voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Tiedon sähköpostiosoitteestasi voit lähettää yhdistykselle sähköpostitse osoitteeseen autisminkirjo(at)outlook.fi. Jos haluat peruuttaa yhdistyksen jäsenjakelujen vastaanottamisen, ilmoita asiasta emt. yhdistyksen sähköpostiin.


Jäsenmaksut/vuosi

Jäsenmaksu 23 €
Perheenjäsen 6 €
Kannatusjäsenmaksu 17 €
Yhteisömaksu 50 €


Siirry jäsenhakemukseen Autismiliiton verkkosivulle

Jäsenrekisteriä ylläpitää Autismiliitto ja Autismiliiton henkilötietojen käsittelyn rekisteriselosteet löytyvät liiton sivuilta: Autismiliitto, Henkilötietojen käsittely