Perhepäivä Ponipihalla 27.5.2023

Perhepäivä Ponipihalla 27.5.2023 kello 14-18

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n perinteinen kevätkauden päätös: Perhepäivä Ponipihalla saa jatkoa vuonna 2023, toimintaansa uudistaneella Hietasaaren Ponipihalla. Perhepäivä Ponipihalla on yhdistyksen jäsenille suunnattu perhetapahtuma jossa on toimintaa koko perheelle. Tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille perheineen, yhdistyksen ulkopuolisilta peritään nimellinen osallistumismaksu.

  • klo 14 Tapahtuman avaus, yhdistyksen puheenjohtaja Ville Salminen toivottaa saapuneet tervetulleiksi tapahtumaan
  • klo 14-15 Tulen sytyttelyä grillipaikalla ja rasteja perheen pienimmille.
  • klo 15-17 Poniratsastusta Shetlanninponeilla ja parilla isommalla ponilla.
  • klo 17-18 makkaranpaistoa pihan grillipaikalla
  • klo 18 Tapahtuma päättyy

Shetlanninponien painoraja on 35 kg, isompien ponien painoraja on 70 kg, ratsastuksen lisäksi tarjolla on kyytiä ponin vetämässä kärryssä.

Makkarat ja tulenlaittotarvikkeet tulevat yhdistyksen puolelta. Lisäksi tapahtumaan osallistuville varataan mehua, kahvia, keksiä sekä muuta pikkupurtavaa. Poniratsastuksen ja makkaranpaiston lisäksi Ponipihalla järjestetään toiminnallisia tehtäviä perheen pienimmille. Rastien sisältöä kehitetään lähempänä tapahtumaa, mutta odotettavissa olisi keppihevosrataa ja värityskirjatehtäviä.

Tapahtumaan saa saapua ja sieltä voi poistua milloin niin haluaa tehdä. Poniratsastus on kuitenkin rajattu kahdeksi tunniksi tapahtuman keskelle (kello 15-17).

Tapahtumaan on ilmoittautumiskaavake tarjoilujen skaalaamista varten.

Ilmoittautuminen