Alaikäisten nuorten toiminnallinen ryhmä / OULU

STEA -rahoitettu kaikille autismikirjon nuorille avoin toiminnallinen ryhmä kokoontuu eri puolilla Oulua eri aktiiviteettien, kuten Megazonen, keilailun tai biljardin parissa. Ryhmää koskevat kysymykset ja ilmoittautumiset voi suunnata osoitteeseen:  autisminkirjo[at]outlook.com


Alaikäisten autismikirjon nuorten ryhmän syyskauden 2023 päätöstapahtuma on Joulutapaaminen sunnuntaina 17.12.. Tilaisuutta varten on varattu Kumppanuuskeskuksen Laituri -kahvila ja sen yhteydessä sijaitseva Pysäkki -kokoustila.

Joulutapaamisen toiminnallinen osuus on nuorten ryhmän jäsenten Kirstun ratkaiseminen, ratkaistavana on Double Agent pakopeli. https://kirstupeli.fi/double-agent-pakohuone/

Tapaamisessa on tarjolla glögiä, piparia, tähtitorttuja ja Joulukarkkeja, sekä tapahtumaan osallistuville lapsille, että lasten vanhemmille. Tapahtumaan saa saapua jo kello 14:sta jälkeen, mutta varsinainen toiminnallinen osuus eli lasten Kirstupeli alkaa kello 15.

Tapahtumaan ei ole varsinaista ennakkoilmoittautumista. Olisi siis kiva jos ilmoittaudutte Facebook -tapahtumaan , mutta kaikki sopivaan aikaan paikalle pääsevät otetaan sisään.