Alaikäisten nuorten toiminnallinen ryhmä / OULU

STEA -rahoitettu kaikille autismikirjon nuorille avoin toiminnallinen ryhmä kokoontuu eri puolilla Oulua eri aktiiviteettien, kuten Megazonen, keilailun tai biljardin parissa. Ryhmää koskevat kysymykset ja ilmoittautumiset voi suunnata osoitteeseen:  autisminkirjo[at]outlook.com


Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n alaikäisten autismikirjon nuorten toiminnallinen ryhmä kokoontuu biljardin parissa 25.2. kello 13.00.

Tapaamispaikkana toimii Oulun City Biljard. Ryhmälle on varattu alustavasti kuusi poolpöytää lauantaina 25.2. kello 13. Lisäpöytien varaaminen on mahdollista, jos tiedämme ajoissa osallistujamäärän ylittävän 12 nuorta. Myös vaihto poolpöydästä snookeriin on mahdollista, jos haastavampi biljardi kiinnostaa. Pöytien varaus kestää kello 18:sta saakka, eli aikaa pelailuun on kokonaiset viisi tuntia, mutta paikalta saa lähteä pois aikaisemminkin.

Tapaamispaikkana toimii Oulun keskustan Space Bowling & Billiards. Ryhmälle on varattu keilailuratoja lauantaiksi 28.1. kello 14. Keilailulle on aika 1,5h. Peliaikaa on siis reilusti yhdelle pelikierrokselle.

Varattujen pöytien määrää skaalataan pelaajien määrään, joten ennakko-ilmoittautuminen on nyt tärkeää. Ilmoittautuminen alla olevalla linkillä.

Ilmoittautuminen biljardiin