Alaikäisten nuorten toiminnallinen ryhmä / OULU

STEA -rahoitettu kaikille autismikirjon nuorille avoin toiminnallinen ryhmä kokoontuu eri puolilla Oulua eri aktiiviteettien, kuten Megazonen, keilailun tai biljardin parissa. Ryhmää koskevat kysymykset ja ilmoittautumiset voi suunnata osoitteeseen:  autisminkirjo[at]outlook.com

Alaikäisten autismikirjon nuorten ryhmä vierailee tiedekeskus Tietomaassa 27.11

Keräämme sunnuntaina 27. marraskuuta, kello 10:30, ryhmän autismikirjon nuoria, jotka ovat kiinnostuneita Tietomaasta. Yhdistyksellä on muutamia valvojia, jotka toimivat ryhmänohjaajina Tietomaassa, tarkoitus olisi siis kiertää autismikirjon nuorten ryhmissä Tietomaan eri osastoja. Pyrimme myös kello 12 katsomaan Tietomaan 3D -elokuvaa ”Lentoon”.

Tietomaa aukeaa kello 10, joten etuaikaan saapuvat voivat kokoontua Tietomaan aulaan odottelemaan. Otamme mukaan myös avustusta tarvitsevia lapsia, mutta edellytämme että heidän mukaan tulee vanhempi tai muu avustaja.

Tietomaassa yli kymmenen hengen ryhmistä saa ryhmäalennusta. Tällä kertaa ennakkoilmoittautuminen on siis tärkeää, että voidaan varata liput etukäteen. Ennakkoilmoittautuminen päättyy vierailua edeltävänä iltana. Osallistujamäärälle ei ole ennaltamääritettyä ylärajaa, vaan pyrimme ottamaan kaikki halukkaat mukaan.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan, lippujenvarausta varten, alla olevalla linkillä:

Ilmoittautuminen tietomaahan

Megazone -ottelu 25.9. kello 14.00!

Ryhmän toiminta käynnistyi viime vuonna Megazone -ottelulla 25.9. kello 14. Nyt vuoden päästä ensimmäisestä ottelusta, samana päivämääränä ja samana kellonaikana järjestetään toinen Megazone -ottelu. Tällä kertaa päivämäärä osuu sunnuntaille.

Peliin ovat tervetulleita kaikki alaikäiset autismikirjon nuoret. Tapahtuma on STEA -tuettua toimintaa, joka on ilmaista ja avointa osanottajille riippumatta diagnoosipapereista tai yhdistyksen jäsenyydestä. Riittää, että kokee olevansa viiteryhmän jäsen.

Megazone -pelikertaan mahtuu 24 osallistujaa ja peli kestää 22 minuuttia. Yritämme luoda parinkymmenen alaikäisen autismikirjon nuoren ryhmän pelikertaa varten. Otamme mukaan myös mahdollisuuksien mukaan lasten vanhempia avustamaan lapsia. Ryhmän vetäjinä toimivat Emmi Haapsamo ja Ville Salminen.

Ennakkoilmoittautuminen on suotavaa, koska tapahtumassa on yläraja osallistujamäärälle. Ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen: autisminkirjo[at]outlook.com

Alla olevasta linkistä voit tutustua Megazonen opastusvideoon!