Perhepäivä Ruskotunturilla 2024

Perhepäivä Ruskotunturilla on Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n laskiaissunnuntain mäenlaskutapahtuma. Vuonna 2024 laskiaissunnuntai osoittautui niin kylmäksi, että tapahtumaa jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan. Myöhempi ajankohta on siis sunnuntaina 24.3.2024.

Tapahtuma on perhetapahtuma, jossa autismikirjon lapset ja nuoret laskevat mäkeä vanhempiensa valvonnassa. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla alaikäisellä tulee olla huoltaja, joka on vastuussa lapsesta. Huoltaja saa myös halutessaan osallistua mäenlaskuun. Yhdistyksellä ei ole vakuutuksia tapaturmien tai muiden onnettomuuksien suhteen, joten huoltajan tulee huolehtia niistä etukäteen jos siihen on tarvetta.

Jokanen tapahtuman osallistuja saa varustevuokraamosta päivälipun ja tarvittaessa varusteet (kypärä + kengät/monot + lauta/sukset ja sauvat) päiväksi vuokralle, kun sanoo kassalla olevansa tapahtuman osallistuja. Saa tulla laskemaan omilla varusteillakin jos niin haluaa. Paikassa on myös kahvio josta saa pikkupurtavaa, eli kahvin / teen / kaakaon ja munkin, kun sanoo kassalla olevansa tapahtuman jäsen.

Tapahtumasta kerätään omavastuuta 5 €/osallistuja. Tällä omavastuulla katetaan tapahtuman kustannuksia ja pidetään silmällä osallistujamäärää. Tapahtumassa on säävaraus, eli jos ei ole lunta, tai on liian kylmä niin tapahtuma peruutetaan ja omavastuut palautetaan osallistujien tilille. Omavastuun saa myös takaisin mikäli tapahtuma peruuntuu minkä tahansa syyn takia.

Ilmoittautumisaika päättyy lauantaina 23.3. ja omavastuun kuuluu olla maksettuna siihen mennessä.

Ilmoittautuneille pyritään lähettämään sähköpostiin tarkempaa tietoa tapahtumasta, tai tieto mahdollisesta peruuntumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä, eli edeltävän päivän illalla.

Ennakkoilmoittautuminen lomakkeeseen:

Ilmoittautuminen