Vuosikokous 15.3.2023

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n vuosikokous järjestetään keskiviikkona 15.3.2023 kello 18:00 Oulun Kumppanuuskeskuksessa (Kansankatu 53). Kumppanuuskeskukselta on varattu kokousta varten Pysäkki -kokoustila ja Laituri -kahvila. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Kokoukseen voi myös osallistua etänä Zoom -sovelluksen välityksellä. 


Toivomme jäsentemme runsaslukuista osallistumista ja hallitukseen ehdokkaita, myös Oulun ulkopuolelta. Olemme järjestäneet hallituksen kokouksia etäyhteydellä, joten kauempanakin asuvat voivat olla mukana yhdistyksemme hallituksessa.

Tilaisuuteen vaaditaan tilarajoitteiden ja etäyhteyden myötä ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset lähetetään yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen autisminkirjo[at]outlook.com. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa osallistuuko kokoukseen paikan päällä vai etäyhteydellä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköisenä kokouksen asiakirjat, sekä etäosallistumislinkki.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta, vuosikokouksesta, hallitustoiminnasta tai mistä tahansa yhdistykseen liittyvästä saa yhdistyksen sähköpostiosoitteesta autisminkirjo[at]outlook.com, sekä yhdistyksen verkkosivuilta www.autisminkirjo.fi