Perhepäivä HopLopissa

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n perhepäivä HopLopissa, sunnuntaina 20.11. kello 8:30. Tapahtuma on suunnattu autismikirjon lapsille, jotka ovat kiinnostuneita HopLopissa leikkimisestä, perheineen. Tapahtuma on siis osallistujille ilmainen, eikä vaadi yhdistyksen jäsenyyttä, eikä virallista diagnoosia.

Yhdistykselle on varattu sunnuntai-aamusta yksityistapahtuma HopLopiin. Yksityinen leikkiaika on kello 8:30 – 10. Leikkiajan loppuessa tapahtumaan osallistujille tarjotaan aamupalaa. Aikuisten aamupala on kahvi/tee + täytetty croisant, lasten aamupala on mehu + peruna-porkkanasämpylä + kurkku- ja porkkanatikut. Lisäksi lapsille on tarjolla slush jäähilejuomaa ja popcorneja. Tilaisuuden lopussa osanottajille on varattu synttärihuone yhteistä kokoontumista varten, mutta mitään kovin muodollista ei ole luvassa, koska yritämme pitää tapahtuman rentona.

Yksityisajan ja yhteisen kokoontumisen jälkeen lapset saavat jäädä puistoon leikkimään vanhempiensa valvomina. Silloin puistoon päästetään myös muita asiakkaita.

Tilaisuuden järjestelyjä on paikan päällä hoitamassa yhdistyksen puheenjohtaja Ville Salminen, lisäksi yhdistykseltä tulee paikanpäälle valvojia auttamaan tapahtumien kulussa. Tapahtumassa päävastuu lapsista on kuitenkin lasten vanhemmilla ja jokaisella lapsella tulee olla mukanaan huoltaja.

Tilaisuuteen mahtuu 30 autismikirjon lasta. Aikuisten määrää ei ole rajattu.Sitova ilmoittautuminen tapahtuman ilmoittautumiskaavakkeeseen, linkki lomakkeeseen alla:

Ilmoittautumislomake