Perhepäivä Ponipihalla 28.5 2022!

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n perinteinen kevätkauden päätös: Perhepäivä Oulun Hietasaaren Ponipihalla (Vaaskiventie 12 90500 OULU) tekee paluun seitsemän vuoden tauon jälkeen. Perhepäivä Ponipihalla on yhdistyksen jäsenille suunnattu perhetapahtuma jossa on toimintaa koko perheelle.

Tapahtuman aikataulu on suurin piirtein seuraavanlainen:

Klo 10: Tapahtuman avaus, yhdistyksen puheenjohtaja Ville Salminen toivottaa saapuneet tervetulleiksi tapahtumaan.

Klo 10:15-13; Poniratsastusta ja OAMK:n toimintaterapeuttiopiskelijoiden järjestämiä rasteja perheen pienimmille.

Klo 13-14: makkaranpaistoa ja tapahtuman lopettelu pihan grillipaikalla.

Makkarat ja tulenlaittotarvikkeet tulevat yhdistyksen puolelta. Lisäksi tapahtumaan osallistuville varataan mehua, kahvia, keksiä sekä muuta pikkupurtavaa.

Toimintaterapeuttiopiskelijoiden rasteilla perheen pienimmille järjestetty toiminta on luonteeltaan esimerkiksi esteradalla suunnistamista, käpyjen heittämistä tai värityskirjan värittämistä. Tavoite olisi saada rasteista yhtenäinen suoritettava kokonaisuus, jossa voidaan kerätä suoritetuista tehtävistä tarroja tapahtumapassiin. Opiskelijoita on opastettu autismikirjon lasten kanssa toimimiseen niin opintojensa, kuin myös yhdistyksen puolelta.

Tapahtumaan saa saapua ja sieltä voi poistua milloin niin haluaa tehdä. Poniratsastus loppuu kuitenkin kello 13, jolloin ponit tarvitaan muualle. Tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille perheineen, yhdistyksen ulkopuolisilta peritään kymmenen euron osallistumismaksu.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan pyydetään merkitsemään tapahtuman ilmoittautumiskaavakkeeseen, linkki ilmoittautumislomakkeeseen alla!

Ilmoittautuminen perhetapahtumaan