Jäsenyys

Jäsenedut

Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan jäsenkirjeillä sekä sähköisillä tiedotteilla. Lisäksi jäsenet saavat Autismi- ja Aspergerliitto ry:n julkaiseman AUTISMI-lehden, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Jäsenille on tarjolla harrastuskerhoja ja osa tapahtumista on jäsenille edullisempia.

Jäsenet pääsevät sähköiselle tiedotuslistalle lähettämällä yhdistyksen osoitteeseen sähköpostia.

Jäsenistö

Yhdistyksen Jäsenmäärä on 505 jäsentä (tieto lokakuussa 2019)   Tervetuloa uudet jäsenet!

Pohjois-Suomen autismin kirjo on autismin kirjoon kuuluvien henkilöiden, heidän omaistensa, alan asiantuntijoiden ja muiden tyttoJaKuplatasiasta kiinnostuneiden alueellinen yhteisjärjestö. Myös päiväkodit, koulut ja muut juridiset yhteisöt voivat olla yhdistyksen jäseniä.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voi liittyä joko lähettämällä yhdistykselle sähköpostia osoitteeseen autisminkirjo[at]outlook.com tai kirjeen, jossa ilmoitatte yhteystietonne jäsenmaksua ja jäsenpostia varten. Kannattaa samalla ilmoittaa haluaako yhdistykseltä sähköpostia. Jäseneksi voi liittyä myös oheisella lomakkeella. Jäsenedut astuvat voimaan heti, kun on liittynyt jäseneksi.

Jäsenmaksut 2018
Jäsenmaksu 23 €
Perheenjäsen 6 €
Kannatusjäsenmaksu 17 €
Yhteisömaksu 50 €

Jäsenyyden päättäminen

Jäsenyydestä luopuminen on mahdollista kyseisen vuoden jäsenmaksua maksamatta maaliskuun loppuun saakka. Huhti-joulukuussa jäsenyydestä eroavien pitäisi maksaa kyseisen vuoden jäsenmaksu. Eroamisesta voi ilmoittaa sähköpostilla autisminkirjo[at]outlook.com.