Harrastekerhot

Oulussa alkaa pelikerho

Oulun autismin kirjon aikuisten vertaistukiryhmän aktiivit aloittavat Oulussa pelikerhon autismikirjolaisille sekä heidän läheisilleen.

Osallistujilta odotetaan mielenkiintoa pelaamista kohtaan ja vähintään yli 12 vuoden ikää, sillä pelattavat pelit vaativat hyvää lukutaitoa (myös englanniksi) sekä laskupäätä.

Tapaamiset ovat pääosin torstaisin kello 17-20 ja tilana toimii Oulun Kumppanuuskeskuksen Konnari -kokoustila, mikäli muuta ei mainita:

Viikko 5: 30.1.
Viikko 7: (Keskiviikko) 12.2. (Asema)
Viikko 9: 27.2.
Viikko 10: 5.3.
Viikko 12: 19.3.
Viikko 14: 2.4.
Viikko 16: 16.4. (Asema)
Viikko 18: 30.4.
Viikko 20: 19.5.

Tilaisuudessa ei ole kahvitarjoilua, mutta omien eväiden tuonti ei ole kiellettyä. Kunnioitathan pelituotteiden siisteyttä!

Pelit itse vaihtelevat lautapeleistä korttipeleihin. Ennen jokaista pelikertaa ilmoitetaan yksi peli, joka toimii tilaisuuden pääpelinä ja yleensä tuossa kolmen tunnin ajassa keretään pelaamaan myös jotain muutakin peliä. Mikäli sinulta löytyy peli, jota ryhmässä voisi yhdessä pelata, ehdota rohkeasti!

Etukäteisilmoittautuminen on toivottavaa ja sen voi tehdä kerhon omassa facebook-ryhmässä:
https://m.facebook.com/groups/530532451139700/?hc_location=group&ref=m_notif&notif_t=group_comment&__tn__=R


OULU; UIMAAN/KUNTOSALILLE RAKSILAAN TAI RAATTIIN

Autismin kirjon uinti ja kuntosali on mahdollista 1.12 2018 alkaen Raksilan ja Raatin uimahalleissa. Uimaan/kuntoilemaan voit mennä oman aikataulusi mukaisesti ja mainitse uimahallien infossa että olet Pohjois-Suomen autisminkirjo ry:n jäsen. Nämä vuorot ovat tarkoitettu autismin kirjolaisien ja vanhempien virkistäytymiseen.

Lisäys: Uintivuorot myös Vesi-Jatulissa Haukiputaalla!

Linkit
RAATIN UIMAHALLI
RAKSILAN UIMAHALLI
VESI-JATULI


liikunta